PORUKA PREMIJERA

Andrej Plenković uputio izraze sućuti obitelji Petra Skansija

Premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade najavio popuštanje mjera
Goran Stanzl/PIXSELL
05.04.2022.
u 09:47

"Gospodin Skansi ostat će nam u trajnom sjećanju kao izniman sportaš i vrhunski trener koji je tijekom duge karijere pridonio brojnim domaćim i međunarodnim uspjesima hrvatske košarke."

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji u povodu smrti Petra Skansija:

"S tugom sam primio vijest o odlasku vrhunskoga hrvatskog košarkaša i trenera, gospodina Petra Skansija, kojeg sam i osobno poznavao te izuzetno cijenio.

Gospodin Skansi ostat će nam u trajnom sjećanju kao izniman sportaš i vrhunski trener koji je tijekom duge karijere pridonio brojnim domaćim i međunarodnim uspjesima hrvatske košarke.

Posebno ga pamtimo kao izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, kao i po igrama na Svjetskom prvenstvu u košarci 1970. kada je osvojio zlatnu medalju.

Svojim je znanjem, borbenošću i sportskom strašću dao izniman doprinos razvoju i promociji košarke i hrvatskog sporta.

Uime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno upućujem Vam izraze duboke i iskrene sućuti."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije