Pojačanje u Maksimiru

Andrijašević: Srce mi je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život

andrijašević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
06.07.2014.
u 23:28

– Gledajte, 16 godina proveo sam u Hajduku i to će za mene uvijek biti poseban klub. Je, srce je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život

Franko Andrijašević, donedavni igrač Hajduka, lijepo je asistirao Čopu za pogodak u utakmici protiv Karpatyja. Dva bivša igrača Hajduka u plavom dresu. Franko neće pobjeći od šale. Naime, nakon utakmice izašao je s bijelim zavojem oko noge pa smo se šalili na njegov račun:

– Moraš imati nešto bijelo, još ti se nosi "bila boja"?

– Haha, a valjda.

Je li vam srce plavo ili bijelo?

– Gledajte, 16 godina proveo sam u Hajduku i to će za mene uvijek biti poseban klub. Je, srce je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život. Kako će biti igrati protiv Hajduka?

– Vjerojatno vrlo čudno – kazao je Franko. 

>>Pogledajte kako na stranici Žalgirisa pišu imena Dinamovih igrača

Komentara 5

HO
Hotspot
10:40 07.07.2014.

to je normalno da je hajdukovac u srcu kad je tamo ponikao, to mu nitko normalan neće zamjeriti pod uvjetom da i protiv hajduka bude davao 100% u plavom dresu

LI
list68
18:32 07.07.2014.

Navijač sam Hajduka, a Andrijaševiću dajem potpunu podršku. Ima mali broj igrača koji ne mogu igrati za suparnički klub, ali mislim da je to više umišljeno. Normalno je da igrač ide tamo gdje je bolja zarada, sada je to u dynamu, i nema tu ništa loše, sam je rekao što osjeća za Hajduk, ali egzistencija je nešto drugo. Hajduk je trenutno klub u kojem se ne zna "tko pije, a tko plaća", klub ne žele prodati, jer netko ima nekakv interes da Hajduk bude tu gdje je. Nasuprot Hajduka je dynamo, u kojem je Mamić apsolutni gazda. Smatram da je on najgore što može biti, ali plača, dobije "državni" novac od Bandića i plaća igrače, koje zatim unosno proda pa i on dobro zaradi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije