PITAMO VAS

ANKETA Je li Marko Livaja dobio odgovarajuću kaznu? Recite nam svoje mišljenje

Split: Hajduk krenuo s pripremama
Foto: Ivana Ivanovic
1/6
27.06.2023.
u 16:06

Kapetan bijelih dobit će maksimalnu novčanu kaznu i jednu utakmicu zabrane prema saznanjima Večernjeg lista

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza odlučila je o kazni za napadača Hajduka Marka Livaju. Odlučeno je da Livaja dobiva jednu utakmicu neigranja i maksimalnu novčanu kaznu (nagađa se oko 13 tisuća eura). To znači da neće igrati na jednom od velikih derbija koja čekaju Hajduk na početku sezone.

 

Najprije protiv Dinama u Superkupu pa ponovo u prvom kolu HNL-a nakon čega utakmica protiv protiv Rijeke u drugom kolu, a u trećem protiv Osijeka, doznaje Večernji list. Više o tome OVDJE

Podsjetimo, Livaji je kazna izrečena zbog pogdrnih pjesama koje je s megafonom u ruci pjevao navijačima Šibenika nakon finala Hrvatskog kupa na Rujevici krajem prošle sezone. Na istoj utakmici nekolicina navijača Hajduka potrgala je sjedalice stadiona i oštetila travnjak. 

VEZANI ČLANCI:

Zanima nas Vaše mišljenje o izrečenoj kazni za kapetana Hajduka, glasujte u anketi i iskažite svoj stav. 

Ključne riječi

Komentara 12

ST
starsandstripes
16:52 27.06.2023.

bolje da ga nisu uopće kaznili nego da ovako pokazuju koliko su jadni

Avatar jocker-3
jocker-3
17:11 27.06.2023.

Kustić je prijavio suca na osnovu audio-snimke a Livaju nije,sudac je kažnjen sa 4 mjeseca nesuđenja a Livaja1 utakmicu?????Tu je netko lud,ili?

FF
FRU-FRU
16:54 27.06.2023.

smiješno mala kazna, čisto da ne ispadne da nije kažnjen. p.s. piše mi da sam već glasao, a prvi put sam otvorio anketu, tj.uopće nisam mogao glasati! kazna je preblaga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije