DAJTE SVOJ GLAS

ANKETA Pitamo vas: Tko je bio najbolji igrač u najvećem hrvatskom derbiju?

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/20
01.10.2023.
u 20:17

Junak susreta bio je Emir Sahiti, strijelac jedinog pogotka u 59. minuti. Drugo kolo u nizu Sahiti je donio Splićanima tri boda, u prošlom kolu je zabio za 1-0 protiv Lokomotive.

Nogometaši Hajduka upisali su pobjedu protiv najvećeg rivala Dinama, pred 34.000 navijača na Poljudu u susretu 10. kola HNL-a, pobijedili su s minimalnih 1-0 (0-0).

Junak susreta bio je Emir Sahiti, strijelac jedinog pogotka u 59. minuti. Drugo kolo u nizu Sahiti je donio Splićanima tri boda, u prošlom kolu je zabio za 1-0 protiv Lokomotive. Hajduk je drugi put ove sezone u HNL-u pobijedio Dinamo, ranije je slavio u Zagrebu 2-1 te mu se opet odlijepio na ljestvici.

VEZANI ČLANCI:

Uz utakmicu više Hajduk ima pet bodova više od Dinama. Između njih na ljestvici je drugoplasirana Rijeka koja ima dva boda manje od Splićana.

U anketi ispod možete odabrati tko je bio najboljih igrač utakmice.

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Mister No
Mister No
20:35 01.10.2023.

Sve što je vrijedilo otišlo je iz Dinama. Osim Petkovića i povremeno Baturine ostala je samo šaka jada

Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
21:47 01.10.2023.

nitko...očajna utakmica za 2.HNL

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
08:50 02.10.2023.

Šutalo,Nevistić,Moharami,Emreli,Kanenka,Kulenović sa Barišićem,Vlatkom i Šimićem su najbolja pojačanja Hajduku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije