pitamo vas

ANKETA Tko bi trebao biti prvi napadač, a tko rješenje druge dileme Zlatka Dalića?

Trening  Hrvatske nogometne reprezentacije u Rijadu
Goran Stanzl/PIXSELL
17.11.2022.
u 15:34

Pretpostavlja se da će Kramarić biti starter protiv Maroka, ali to će odlučiti stručni stožer nakon detaljne analize.

Zlatko Dalić je tijekom razgovora s novinarima istaknuo kako je većinu dilema što se tiče reprezentacije već riješio, ostala su tek dva - tri imena. 

Međutim, vjerujemo kako postoji samo jedna prava dilema, a to je tko će igrati na mjestu desnog krila, jer stalnog riješenja za to mjesto definitivno nemamo. 

Nikola Jurčević je u razgovoru za Večernji istaknuo kako je šteta što nema Ante Rebića, dok je Dalić izjavio kako je Kramariću u napadu najsličniji Pašalić jer se najviše pridodaje prema naprijed. Vlašić igra okomito i brzo, dok desno krilo nije Majerova prirodna pozicija, ali se može izvući na lijevu nogu i pucati. 

Isto tako, Dalić je naglasio kako je Andrej Kramarić zaslužio njegovo puno povjerenje jer je bio konstantan tijekom mandata na klupi vatrenih. Prema tim najavama, logično je zaključiti kako će upravo napadač Hoffenheima biti prva špica, dok će priliku s klupe čekati Petković, Livaja i Budimir. 

 

Komentara 3

PU
Pametan-u-moru-ludih
15:49 17.11.2022.

Imali ste 4 godina da nadjete zamjenu za Mandzikica. A gurate papke kao Vlasica, Pasalica i Budimira.

JU
juma
16:12 17.11.2022.

Mandžukić je još tu u stožeru i izgleda mi dosta spreman. Mislim da bi ga mogao staviti, barem u prvoj utakmici. Bio bi puno mirniji, nego s ovim napadačima koje imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije