PITAMO VAS

ANKETA Vatreni su protiv Turske izgledali loše. Hoće li ipak osvojiti 1. mjesto?

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
13.10.2023.
u 14:46

"I dalje imamo sve u svojim rukama, ovisimo o sebi. Moramo se dignuti za sljedeću utakmicu", kazao je Luka Modrić. Njegova je procjena prema kalkulacijama točna, no pitanje je imaju li vatreni snage to uistinu i učiniti

Hrvatska je u četvrtak na Opus Areni izgubila od Turske (0:1) u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Iduću će utakmicu vatreni igrati već ove nedjelje protiv Walesa u Cardiffu. Premda su ispustili priliku da potvrde plasman na veliko natjecanje, ništa još nije izgubljeno.

Prema kalkulacijama, hrvatska reprezentacija i dalje može završiti na bilo kojem od prva tri mjesta u skupini D. Čak i ako sve ode u krivome smjeru, treće mjesto izabranicima Zlatka Dalića zbog dobrog plasmana u Ligi nacija donosi priliku da se dokažu u dodatnim kvalifikacijama. Pitamo vas mogu li vatreni unatoč lošoj igri u protekloj utakmici ipak osvojiti prvo mjesto u skupini?

GALERIJA Hrvatska izgubila od Turske (0:1). Vatreni će u Walesu morati puno bolje

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/45

Igrom je bio izrazito nezadovoljan hrvatski izbornik Zlatko Dalić. "Jučer smo odigrali jako loše, neprepoznatljivo. Dugo vremena nismo imali tako lošu utakmicu, utakmicu u kojoj smo svi bili loši. Krećem od sebe i preuzimam odgovornost. Očito nisam dobro pripremio ekipu. Posebno smo loše izgledali u prvom dijelu", rekao je na konferenciji za novinare dan nakon utakmice. 

Više možete pročitati OVDJE.

Malo nakon utakmice rezultat je komentirao i Luka Modrić koji se našao na meti kritika španjolskih medija. "I dalje imamo sve u svojim rukama i ovisimo o sebi. Moramo se dignuti za sljedeću utakmicu", rekao je kapetan.

Više možete pročitati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Utakmica je, osim lošom igrom hrvatske reprezentacije, obilježena novim incidentom s tribina. Na samome kraju prvog poluvremena nekolicina navijača počela je pjevati ustašku koračnicu. HNS sada čeka prijavu Uefe, a najgora moguća sankcija, zatvaranje stadiona prilikom iduće domaće utakmice, nije isključena. Događaje su komentirali Zlatko Dalić i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Više o tome pročitajte OVDJE.

VIDEO Dalić o ustaškim pjesmama

 

Komentara 7

FR
franjo
16:22 13.10.2023.

Čudna utakmica. Sve smrdi kao da je namještena. Možda ćemo saznati za pedesetak godina . Čudno da preko noći zaborave igrati , pa i Luka.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
16:14 13.10.2023.

Ponizni nije u stanju izvući maksimum od igrača. Dosad smo rezultatski briljirali isključivo zbog iznimne individualne kvalitete igrača.

PU
Pametan-u-moru-ludih
16:51 13.10.2023.

Dali je moguce da treca reprezentacija sa zadnjeg SP i druga iz finala Kupa Nacija ne uputi niti jedan udarac na protivnicki gol za 95 minuta? Driblaju i driblaju, dodju blizu gola a onda se boje ili nece pucati... A ona greska Livakovica...Nesto mi govori da su prodali ovu utakmicu...Ipak su to Hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije