POZNATE KAZNE

Argentina kažnjena za sramotu protiv Hrvatske! Fifa šokirala Srbe

Argentina navijači
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
25.06.2018.
u 20:26

Srbi su se dodatno digli i na noge jer je njihov nogometni savez kažnjen s 54.000 franaka "zbog neprimjerenih transparenata i poruka" njihovih navijača.

Fifa je napokon objavila kazne za Granita Xhaku i Xherdana Shaqirija koji su golove za Švicarsku u pobjedi 2:1 protiv Srbije proslavili prekriživši ruke u znak orla, zaštitnog znaka Albanije.

Oba igrača kažnjena su s 10.000 franaka, a iako su neki najavljivali da će dobiti barem dvije utakmice neigranja, to se nije dogodilo, te obojica konkuriraju za Kostariku.

Srbi su, naravno, zgroženi takvom odlukom, pa Kurir tvrdi da je to: !Sramota za Fifu i cijeli svijet."

Srbi su se dodatno digli i na noge jer je njihov nogometni savez kažnjen s 54.000 franaka "zbog neprimjerenih transparenata i poruka" njihovih navijača.

Zbog komentiranja suđenja s 5000 franaka kažnjeni su predsjednik saveza Slaviša Kokeza i izbornik Mladen Krstajić.

Argentina navijači
1/7

Fifa je objavila i kako je kažnjen Argentinski nogometni savez i to s 90.000 eura zbog ponašanja njihovih navijača na utakmici s Hrvatskom.

Argentinci su bacali petarde, upućivali homofobne poruke, a na stadionu su i napali skupinu hrvatskih navijača, dok je Savez kažnjen i zbog nepojavljivanja igrača pred novinarima. 

Argentina navijači
1/12

Komentara 177

KA
Kameni
23:12 25.06.2018.

U Parizu je ilegalni useljenik iz Afganistana iza ugla na glavnoj zeljeznickoj postaji izvrsio veliku nuzdu. Osoba zaduzena za red na stanici je tokom ophodnje nesmotreno zagazila u afganistancev izmet i u padu polomila kljucnu kost. Oglasila se Kosmisija EU koja moli Afganistance da vrse nuzdu malo dalje od samog ulaza u kolodvor. Steta iznosi 1.200 svicarskih franaka.

KA
Kameni
23:08 25.06.2018.

U Berlinu na kolodvoru Alzirac udario putnika spolovilom u celo. Nesretni putnik je prevezen u obliznji klinicki centar sa laksim potresom mozga. Sutra sastanak u Briselu povodom ovog barbarskog cina.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
22:42 25.06.2018.

Sve treba kažnjavati i to desetostruko više. Sport i mržnja ne idu zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije