NOVI SISTEM IGRE

Armin Veh: Petrić može na krilo ili na klupu

Petrić Van Nistelrooy
Nino Strmotić/PIXSELL
18.08.2010.
u 14:04

- Mladen je fleksibilan igrač, može igrati i na desnoj strani - smatra trener HSV-a koji će prednost u napadu dati Van Nistelrooyu.

Trener HSV-a Armin Veh zamislio je u novoj sezoni i novi sustav igre. U 4-2-3-1 bit će mjesta samo za jednu pravu špicu što nisu dobre vijesti za Mladena Petrića. Ruud van Nistelrooy u odličnoj je formi i bit će prvi Vehov izbor, a na desnom krilu hrvatski bi napadač trebao imati ulogu kakvu Robben ima u Bayernu.

Petrić je u 80 bundesligaških utakmica zabio 33 pogotka, a u 51 susretu u dresu hamburške momčadi postigao je 20 golova. Stručnjak je za jedanaesterce, ima ubojitu ljevicu...

- Mladen je fleksibilan igrač, može igrati i na desnoj strani. Kad si dio momčadi, neke stvari moraš progutati. Ako ne želi tu poziciju, može sjediti na klupi - kazao je trener HSV-a.

Petrić je još u vrijeme priprema dao naslutiti kako mu se ideja o novoj poziciji ne sviđa.

- Nepoznata mi je ta uloga na terenu. Ako cijeli život igraš u vrhu napada, to je velika promjena. Znatiželjan sam da vidim kako će to funkcionirati - kazao je nedavno Petrić koji se, nakon što je izgubio mjesto u reprezentaciji, sada mora prilagođavati novim trenerovim zamislima.

Komentara 10

OB
-obrisani-
14:24 18.08.2010.

Armin Veh: Petrić može na krilo ili na klupu jer se za vrijeme World Cupa u JAR-u navikao mirno sedjeti pored TV i čutke pratiti kako igraju oni bolji, spremniji i uspješniji..

DU
Deleted user
14:38 18.08.2010.

Tebi EU Ja nez bilo bi bolje da se okreneš prema Sloveniji da vidiš gdje ste stvarno.Jedan prosječni hrv,drugoligaš sa tisuću problema nalupa vašeg prvoligaša Naftu saa 5-0 a i to je bilo malo .Zato se malo smiri uskoro će ti biti jasno gdje vam je mjesto.

LI
linder
14:57 18.08.2010.

Petric je super igrac taj covijek daje najljepse golove, steta samo sto se uvijek ozljedi, i ne razumijem Bilica kad pucaju slobodnjake zasto to Petric ne izvede a ne uvijek Srna ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije