ARTETA SE ZALJUBIO

Arsenal zbog sjajnog Argentinca pripremio rekordni transfer

Reuters
24.03.2021.
u 12:47

Argentinski veznjak uklapa se u viziju trenera Mikela Artete i uvjeren je da će ispuniti očekivanja.

Arsenal se sprema promijeniti politiku vezanu za transfere i potrošiti vrtoglavih 80 milijuna na Guida Rodrigueza (26) iz Betisa. Engleski klub nikad nije toliko platio nekog igrača.

Argentinski veznjak uklapa se u viziju trenera Mikela Artete i uvjeren je da će ispuniti očekivanja, za razliku od Thomasa Parteya, dovedenog za 50 milijuna eura iz Atletico Madrida prošle godine.

Postoji samo jedan nemali problem, njegov prethodni klub America iz Meksika prodao je 70 posto prava Betisu, što je prije u siječnju prošle godine iznosilo tri milijuna eura.

Zbog toga Betis kalkulira, ne želi se odreći čak 30 posto od spomenutih 80 milijuna eura. Stoga, Arsenal i Arteta će možda morati malo pričekati. Ili "podebljati" ponudu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije