'DALMAFINAC'

Draganja i Kontineo stigli do novog slavlja, osvojili su ATP u Barceloni

Marin Draganja
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.04.2015.
u 18:48

Hrvat i Finac u dramatičnoj završnici produženog tie-breaka svladali su Britanca Jamieja Murraya i Australca Johna Peersa 6:3, 6:7 (6:8), 11:9.

Nakon Zagreba i Marseillea, ubojita "dalmafinska" kombinacija Marina Draganje i Henrija Kontinena osvojila je i treći ATP-turnir u ovoj godini u Barceloni, prvi iz serije ATP 500, piše 24sata.

Hrvat i Finac u dramatičnoj završnici produženog tie-breaka svladali su Britanca Jamieja Murraya i Australca Johna Peersa 6:3, 6:7 (6:8), 11:9.

Jedan break bio je dovoljan Draganji i Kontinenu na startu prvog seta da ga osvoje, a u drugom su spašavali tri set-lopte na svom servisu kod zaostatka 5:4. Ipak, izgubili su 13. igru 8:6, pa se išlo u treći set i produženi tie-break.

Murray i Peers kontrolirali su odlučujući set, vodili 7:4 pa 8:6, no Draganja i Kontinen dobili su tri poena u nizu te naposljetku slavili 11:9 nakon sata i 34 minute igre ukupno.

>> 'Dalmafinac' i do 10. pobjede u nizu

Komentara 1

DU
Deleted user
20:40 26.04.2015.

hrvat i finac a dalmafinac.....besmislica.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije