Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

ATP Eastbourne: Pavić i Arevalo u polufinalu

French Open
STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
27.06.2024.
u 02:00

Za mjesto u finalu hrvatsko-salvadorskom paru će se suprotstaviti Britanac Neal Skupski i Novozelanđanin Michael Venus.

Aktualni pobjednici Roland Garrosa Mate Pavić i Marcelo Arevalo igrat će u polufinalu ATP turnira u Eastbourneu na travnatoj podlozi, nakon što su u srijedu u četvrtfinalu svladali britansko-nizozemsku kombinaciju Lloyd Glasspool - Jean-Julien Rojer sa 0-6, 6-4, 10-6.

Pavić i Arevalo su imali spor ulazak u meč i za samo 13 minuta su izgubili prvi set. No, vratili su se u igru, kad su od 3-4 u drugom setu nanizali tri gema i izborili odlučujući 'tie-break'. U njemu su parovi bili izjednačeni kod 5-5, a onda su Pavić i Arevalo osvojili pet od sljedećih šet poena te tako izborili nastup u polufinalu.

Za mjesto u finalu hrvatsko-salvadorskom paru će se suprotstaviti Britanac Neal Skupski i Novozelanđanin Michael Venus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije