WTA izabrao

Atraktivna Ana Ivanović napravila je selfie godine u haljini ispod koje nema grudnjak!

Ana Ivanović
Foto: Press Association/Pixsell
1/11
23.12.2015.
u 10:50

Lijepa tenisačica i inače je vrlo popularna na društvenim mrežama, njezini fanovi diljem svijeta prate je svakodnevno, a ona ih svako malo 'počasti' nekom atraktivnom fotografijom.

Ženska teniska organizacija (WTA) izabrala je najbolji selfie u 2015. godini, a on pripada tenisačici iz Srbije Ani Ivanović. Upravo je njezin selfie najpopularniji na društvenim mrežama.

Ana, koja je inače jedna od najljepših i najatraktivnijih sportašica, zablistala je ove godine na Wimbledonu kada se na zabavi pojavila u plavoj haljini. Možda je popularnosti 'fotke' s Wimbledona pridonijela i činjenica da ispod haljine nije nosila grudnjak.

Lijepa tenisačica i inače je vrlo popularna na društvenim mrežama, njezini fanovi diljem svijeta prate je svakodnevno, a ona ih svako malo 'počasti' nekom atraktivnom fotografijom. 

>>Naša Noa mogla bi biti nova Monika Seleš

>>Ana Ivanović u seksi izdanju uvijek uljepša dan

>>Koja je ljepša: Antonija Mišura ili Ana Ivanović?

 

Komentara 32

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:02 23.12.2015.

Gledao sam je, jako je lijepa i inteligentna žena. Tjelesna ljepota, inteligencija, sportska građa uz ženstvenost i vedar duh rijedak je dijamantni spoj. Onaj Nijemac je imao sreće više nego pameti, što ga je uopće htjela.

MI
Mihalj11
11:03 23.12.2015.

novinarstvo 21 stoljeća

QQ
qqqqqqq
11:04 23.12.2015.

Delačev domet sportske vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije