DINAMO SLAVIO

Austrijanci razočarani: 'Gledanje njihovih utakmica je bacanje vremena. Radije ću otići kod zubara'

Zagreb: Navija?i na utakmici Lige prvaka GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
24.10.2024.
u 12:00

"Nema ni traga onom nogometu od prije nekoliko godina. Nema presinga, tona pogrešaka u izgradnji igre, nema kreativnosti. Šteta potraćenog talenta u momčadi", piše jedan od navijača poraženog Salzburga

Dinamo je treće kolo Lige prvaka obilježio povijesnom pobjedom nad austrijskim doprvakom Red Bull Salzburgom. Uz sjajnu izvedbu veznih igrača maksimirske momčadi, golove za veliku pobjedu zabili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti. Ovime je nakon šokantnog poraza od Bayerna u prvome kolu te nesretnog remija protiv Monaca u drugome, hrvatski prvak uzeo važne bodove i dao novi polet nadama za europsku jesen.

Dok Dinamo i hrvatski navijači slave, jučerašnji domaćini žale nad svojom sudbinom. Ne samo da je donedavno izvrsna momčad upisala tri poraza u tri utakmice, već igrači Salzburga još nisu zabili niti jedan gol u najvećem europskom klupskom natjecanju. Nakon 270 odigranih minuta, obožavatelji kluba izrazili su svoje nezadovoljstvo.

"Ovo uopće ne treba komentirati. Nažalost, gledanje Salzburgovih utakmica postalo je gubljenje vremena", piše jedan, a drugi dodaje: "Žalosno je što je Salzburg postao. Najgori ikad." "Nema ni traga onom nogometu od prije nekoliko godina. Nema presinga, tona pogrešaka u izgradnji igre, nema kreativnosti. Šteta potraćenog talenta u momčadi", piše rastuženi navijač, a drugi zaključuje:  "Definitivno više neću pogledati nijednu Salzburgovu utakmicu. Moram čuvati živce. Radije ću raditi nešto korisno. Recimo, radije ću otići kod zubara nego ovako potratiti 90 minuta svog života."

GALERIJA Evo gdje Nenad Bjelica gleda utakmicu Dinama, na vezi je s klupom plavih

Zagreb: Navija?i na utakmici Lige prvaka GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
1/7

Liga prvaka se ove sezone igra u novome formatu s 36 klubova. Najboljih osam nakon osam kola će izravno ići u nokaut fazu dok će oni koji se plasiraju na bilo koje od devetog do 24. mjesta svoj prolazak tražiti kroz doigravanje. Klubovi koji budu niže plasirani automatski ispadaju iz svih europskih natjecanja za ovu sezonu. Trenutno je Dinamo na 22. mjestu, a u četvrtome kolu (5. studenoga) igra protiv Slovana iz Bratislave.

Prva dva mjesta zauzimaju Aston Villa i Liverpool sa savršenim rezultatom od tri pobjede u tri utakmice. Slijedi ih mnoštvo klubova izjednačenih na sedam bodova. Prvi među njima je Manchester City, a slijede ih Monaco, Brest, Leverkusen, Inter, Sporting i Arsenal na devetome mjestu. Trenutni prvaci Real Madrid nalaze se na 12. mjestu sa šest bodova.

VIDEO Euforija u Salzburgu: Dinamo i navijači slave pobjedu!

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
12:39 24.10.2024.

Imali su i oni svoje prilike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije