NASLJEDNIK ZOLE

Avram Grant novi trener West Hama

Avram Grant
VL
28.05.2010.
u 12:19

Izraelski nogometni stručnjak Avram Grant (55) novi je menadžer West Hama, piše ESPN-ov nogometni portal Soccernet.

Grant se u četvrtak sastao s upravom kluba te je dogovorena trogodišnja suradnja prema kojoj će Grant godišnje zarađivati tri milijuna funti.

Zasad vijest nije službeno potvrđena budući da se čeka dobivanje radne dozvole, ali to bi se trebalo riješiti sljedećeg utorka ili srijede.

Grant je bivši trener izraelske reprezentacije i Chelseaja, koji je prošle sezone sjedio na klupi sada već engleskog drugoligaša Portsmoutha.

Na klupi "čekićara", u kontekst čijeg je preuzimanja po otočkim medijima konstantno dovodio i hrvatski izbornik Slaven Bilić, naslijedit će Gianfranca Zolu, koji je otpušten prije dva tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije