STATISTIKE

Badelj u derbiju pretrčao najviše

Milan Badelj
Marko Lukunić
25.03.2010.
u 14:39

Iako derbi nije pružio upečetljivu igru i mnogo prilika za pogodak, statistike GameZonea pokazuju da su neki igrači svoj posao odradili i više nego dobro.

Dinamov veznjak Milan Badelj igrač je koji je najviše pretrčao na utakmici (11.68 km) napravivši pritom pet sprinteva. Još četvorica plavih uspjela su pretrčati deset kilometara: Etto (10.95 km), Sammir (10.52 km), Luis Ibanez (10.28) i Tomislav Barbarić (10.12 km), dok su ostali pretrčali dosta manje. Posebno treba izdvojiti Ettoa i Ibaneza koji su imali čak 13 sprinteva.

U Hajduku su čak trojica igrača pretrčala više od 11 kilometara, a posebno je upečatljiv bio Marin Tomasov koji je prešao u trku 11.51 km, a u punom sprintu bio je 13 puta. Splićani su imali i dvojicu najbržih, 7.8 km/h trčali su Anas Sharbini i Ante Vukušić.

Statistika pokazuje da je na utakmici napravljen i vrlo mali broj prekršaja, samo 20, ali i oslikava Dinamovu dominaciju na terenu. Igrači Krune Jurčića uputili su čak 15 udaraca prema Subašiću (četiri u okvir), dok su Hajdukovci zapucali samo pet puta (jedan u okvir).

Komentara 1

BE
bek
15:39 25.03.2010.

Bravo! Kad je počeo igrat u Dinamu govorili su neki da nebu mogo trčat jer ima astmu. Al evo vam. Bravo mali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije