Marokanac pred sudom

Badr Hariju prijeti četiri godine zatvora!

Badr Hari
Marko Prpić/Pixsell
23.01.2014.
u 14:57

Harijev odvjetnik pokušava svog klijenta osloboditi barem dijela optužnice, pa bi samim time i kazna mogla biti znatno blaža

Nizozemsko pravosuđe ovog je tjedna nastavilo s procesom koji se vodi protiv marokanskog borca Badr Harija, a na teret mu se stavljaju brojna kaznena djela, pa čak i jedan pokušaj ubojstva, piše Fight Site.

Tamošnje državno odvjetništvo postavilo je zahtjev za jedinstvenom zatvorskom kaznom u trajanju od četiri godine, a vjeruje se da bi se uskoro mogla doznati i presuda.

Podsjetimo, Harija se tereti za veći broj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a ozljeđivanje Everinka Koena čak je okvalificirano kao pokušaj ubojstva.

Harijev odvjetnik pokušava svog klijenta osloboditi barem dijela optužnice, pa bi samim time i kazna mogla biti znatno blaža, no u ovom trenutku nije poznato u kojem smjeru se suđenje razvija. Detaljnije informacije očekuju se tek sljedećih dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije