Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO MU NIJE SJELO

Bahata reakcija predsjednika PSG-a nakon trilera u Parizu: 'Razumijete li se vi uopće u nogomet?'

Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique Lyonnais
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/3
08.05.2024.
u 10:14

- Jako smo razočarani rezultatom. Vlada tuga, mislim da smo trebali dobiti više. I trener i igrači dali su sve od sebe, a što tek reći za sjajne navijače, bili su fantastični - rekao je Al Khelaifi

Sve je izgledalo pripremljeno za to da PSG konačno ode do kraja u Ligi prvaka. Ispali su Manchester City, Arsenal, Barcelona, jaki talijanski klubovi, posložio se ždrijeb, ali... Ispriječila se Parižanima dortmundska Borussia koja ih je u polufinalu svladala s dvaput po 1:0 i tako izborila mjesto u finalu Lige prvaka nakon 11 godina kad se borila s Bayernom.

Pariz je svjedočio ludoj utakmici u kojoj su domaći čak pet puta tresli okvir gola, ali mreža Nijemaca nije se zatresla. Mnogi pretpostavljaju da je to bila i posljednja utakmica u Ligi prvaka za Kyliana Mbappea u dresu PSG-a. Nakon poraza od Borussije oglasio se predsjednik kluba, Nasser Al Khelaifi.

- Jako smo razočarani rezultatom. Vlada tuga, mislim da smo trebali dobiti više. I trener i igrači dali su sve od sebe, a što tek reći za sjajne navijače, bili su fantastični - rekao je Al Khelaifi, a onda ga je dočekalo pitanje o tome što će napraviti s Luisom Enriqueom. Poznato je, trener PSG-a ima ugovor i za sljedeću sezonu.

- Jesi li ozbiljan s ovim pitanjem? Znaš li stvarno ili se razumiješ malo u noogmet? Gradimo dugoročni projekt s najmlađom ekipom u Europi, budućnost će biti svijetla. Idemo istim putem - rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije