NOGOMET - DINAMO

Balaban od ponedjeljka u Dinamu!

17.08.2002.
u 00:00

Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić kaže da će Boško Balaban biti u sastavu već u utakmici sa Zadrom, u napadu zajedno s Ivicom Olićem!

ZAGREB - Dinamo stvara Dream Team, više u to nema nikakve sumnje. Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić nije se primirio dovođenjem Ivice Olića u klub, već je krenuo i korak dalje. Informacija koju smo imali u rukama bila je točna, Boško Balaban ponovo je na korak do Maksimira.

- Mislim da će Balaban već u ponedjeljak stići u Zagreb te pristupiti Dinamu. Shodno tome, vjerujem da će već u subotu biti u sastavu u prvenstvenoj utakmici sa Zadrom - potvrdio je Zdravko Mamić, osoba čijim je posredstvom Balaban prvotno iz Rijeke došao u Zagreb, pa iz Dinama otišao u Aston Villu.

Kad smo Balabana prije tjedan dana pitali o planovima, nakon što je postalo jasno da nije u prvom planu u Birminghamu, govorio je o nekim inozemnim kombinacijama.

No, Zdravko Mamić odlično je prostudirao odnose u nogometnoj Europi i spoznao da u Maksimiru može izgraditi megamomčad. U posljednjih tjedan dana, nakon Olićeva transfera, Mamić je poduzeo nove korake u slučaju Balaban.

- Ne bih govorio o preokretu, a kako sam ovo izjavio ispao bih neozbiljan kad to ne bih i realizirao. Što bi ljudi mislili - rekao je Zdravko Mamić.

Ivica Olić i Boško Balaban u vrhu napada! Kakav duo, kakva momčad...

T. Puljić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije