peh za nijemca

Ballack ozlijedio gležanj mjesec dana prije SP-a

Michael Ballack
AFP
15.05.2010.
u 17:25

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack (33) ozlijedio je gležanj desne noge u prvom poluvremenu finalne utakmice FA Cupa protiv Portsmoutha.

Ozljedu je Ballack zadobio u sudaru s Portsmouthovim veznjakom i novopečenim ganskim reprezentativcem Kevinom-Princeom Boatengom, te se odmah potom uhvatio za gležanj s bolnom grimasom.

Ukazana mu je pomoć na travnjaku, a pokušao je i nastaviti igru, ali u 44. minuti je ipak morao krenuti put svlačionice dupke ispunjenog Wembleyja, te ga je zamijenio Juliano Belleti.

Težina Ballackove ozljede zasad nije poznata, a u njemačkom stožeru se nadaju da ona neće ugroziti nastup njihovog kapetana na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Otvarajuću utakmicu na Mundijalu "elf" igra 13. lipnja protiv Australije, a u skupini D će još snage odmjeriti s Ganom i Srbijom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije