počeli pregovori

Barca poslala ugovor, a sad Svaguša želi i Juventus i HSV

Joško Svaguša
Ivo Čagalj/Pixsell
11.05.2010.
u 19:58

Ne žele se u Hajduku zaletjeti i objaviti u javnosti, ali kako u tom klubu nijedna tajna ne može biti sačuvana, procurilo je da je Barcelona pristala na igranje utakmice s bijelima.

Katalonci su u Poljud poslali ugovor koji su potpisali čelnici Barcelone i agencije Mediapro, a utakmica se treba igrati u kolovozu 2011. godine.

– Datum još nije određen, ovisit će o Hajdukovim europskim obvezama. No, nema problema, bude li trebalo, Hajduk će odgoditi utakmicu hrvatske lige. Barcelona se obvezala doći u najjačem mogućem sastavu u tom trenutku – kaže naš poljudski “doušnik” iz samog vrha kluba.

Cijena dva milijuna eura

 Cijena se zna, Hajduk će Barceloni za gostovanje u Poljudu isplatiti oko dva milijuna eura. Naravno, preostalo je da Nadzorni odbor Hajduka, koji će se sastati u petak, pristane na tu utakmicu. Ali, neće biti problema, to tijelo u Hajduku ionako, osim za zadovoljavanje službene forme, nema utjecaj. Nakon što se Nadzorni odbor složi s uvjetima, Hajduk treba potpisani ugovor vratiti u Barcelonu i priča će biti završena.

No, nije Barca jedini klub s kojim Hajduk želi proslaviti stoti rođendan. Splićani su u kontaktu s Juventusom, i to za gostovanje ovoga ljeta. Torinci su Hajduku dužni utakmicu, to je stajalo u ugovoru kada je ‘98. u Juventus prelazio Igor Tudor.

Tajna misija


A predsjednik Joško Svaguša nestao je iz Poljuda. Nitko od njegovih službenika nije smio otkriti tajnu u kojem se smjeru zaputio predsjednik. Ali, Svagušina tajna misija brzo je otkrivena. Predsjednik se zaputio prema Hamburgu. Legenda kaže da je kao mladić u Hamburgu radio na “baušteli”, pa je otišao naći se s prijateljima s posla. Usput će Svaguša gledati finale Europske lige, a cilj je njegova puta dogovaranje utakmice. Nedavno je bilo 30 godina od one opjevane poljudske utakmice Hajduka i HSV-a, a Svaguša želi ovog ljeta u Poljudu reprizirati taj dvoboj.

Komentara 4

IV
ivopivo
08:34 12.05.2010.

nedo bog da se malo potrude i ostanu duze u \"europi\" pa bi mogli igrati protiv tih i takvih clubova za dzabe cak i zaraditi a ne placati

FR
FrancPrešern
08:31 12.05.2010.

Barca poslala ugovor, a sad Svaguša želi i Juventus i HSV da prvi put dođe do sraza četiri velikana svetskoga nogometa na Poljudu..

12
12foryou
10:54 12.05.2010.

dragi novinarcicu marsicu, vidim da u tvom clanku ima trunka (brdo) cinizma, pa se ajmo malo osvrnit. sram te bilo sta pokusavas umanjiit uspjeh dolaska najjaceg kluba na svitu na poljud. to je cista zloba i zao mi te zbog te mrznje koju nosis u sebi. a sta se tice svaguse i baustele, nemoj zaboraviti da je mamic skupkja boce i plasticuriju na pocetku karijere. to meni nije sramotno, jer nijedan posal nije sraman. sramno je pisati ovako kao sta ti pises.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije