ŠPANJOLSKI RUKOMETNI KUP

Barcelona i Reyno de Navarra u polufinalu

Rukomet
18.03.2010.
u 23:01

Rukometaši Barcelone i Reyno de Navarre priključili su se Ciudad Realu i Ademar Leonu u polufinalu Španjolskog kupa kralja, završnica kojeg se igra u Antequeri.

U trećem polufinalnom dvoboju, prvom drugog dana Final Eight turnira, Barcelona je uvjerljivo nadigrala Naturhouse La Rioju iz Logroña 36-28. Danski pivot katalonske momčadi Jesper Nøddesbo zabio je osam golova iz osam pokušaja, dok je BiH-vratar Danijel Šarić obranio 11 lopti od 34 udarca prema svom golu.

Barcelona ću u subotu igrati svoj polufinalni dvoboj protiv Reyna de Navarre, koji je u posljednjem četvrtfinalnom susretu pobijedio domaćina turnira, Antequeru, 32-29. Jedan je gol za pobjedničku momčad postigao hrvatski rukometaš Davor Dominiković, dok se kod domaćina triput u listu strijelaca (iz deset pokušaja) upisao BiH-reprezentativac Branislav Obradović.

Rukometni Kup kralja, četvrtfinale:

Barcelona – Naturhouse La Rioja 36-28

Reyno de Navarra – Antequera 32-29

 

Parovi polufinala, subota, 20. ožujka:

Ciudad Real – Ademar Leon

Barcelona – Reyno de Navarra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije