Počinju pripreme

Barcelona otputovala u SAD, Halilović i Rakitić se ukrcali!

Alen Halilović i Ivan Rakitić
Screenshot
19.07.2015.
u 13:55

Za Halilovića će ovo biti vrlo ključno razdoblje u kojem će se morati jako potruditi da impresionira Enriquea i izbori se za ostanak s najboljima.

Barcelona je dobila novog/starog predsjednika, Josep Maria Bartomeu vodit će klub i u narednih šest godina, a igrači se okreću svojim obvezama. Luis Enrique poveo je danas prvu momčad na pripreme, a u zrakoplovu za Los Angeles su bila 24 igrača. Među njima su i dvojica Hrvata, Ivan Rakitić i Alen Halilović, što je velika stvar za naš nogomet.

Na put nisu krenuli Lionel Messi, Neymar, Claudio Bravo, Javier Mascherano i Dani Alves, igrači koji su branili boje svojih reprezentacija na Copa Americi.

Katalonski klub u Los Angelesu će odigrati i tri pripremne utakmice, prvo protiv LA Galaxyja, zatim protiv Manchester Uniteda, a 28. srpnja protiv Chelseaja, nakon čega se vraća u Španjolsku.

I dok Raketa uživa status prvotimca, za Halilovića će ovo biti vrlo ključno razdoblje u kojem će se morati jako potruditi da impresionira Enriquea i izbori se za ostanak s najboljima.

>>Barcelona po načelu jedan član - jedan glas izabrala predsjednika!

>>Enrique nezadovoljan mladim nadama, Halilovića priključio prvoj momčadi!

 

Vamooos Barça ❤️⚽️!!! US tour... Los Angeles,San Francisco,Washington 🇺🇸😜😄... @ivanrakitic

Fotografiju objavljuje Alen Halilovic ⚽️🙏❤️ (@alen_halilovic)

Partiu ✈️🇺🇸 #FCB

Fotografiju objavljuje Rafinha Alcantara (@rafinhaaa93)

Komentara 1

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
14:23 19.07.2015.

Ajde neka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije