Alvesov nasljednik

Barcelona u potrazi za desnim braničem, među kandidatima i hrvatski reprezentativac

Barcelona - Nou Camp
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
14.07.2016.
u 17:38

Među potencijalnim pojačanjima za poziciju desnog braniča i hrvatski je reprezentativac Darijo Srna.

Desni branič brazilske nogometne reprezentacije Dani Alves (33) nakon osam godina provedenih u Barceloni karijeru je nastavio u Juventusu potpisavši s klubom za koji nastupa i Mario Mandžukić ugovor na dvije godine s mogućnošću produljenja za još jednu godinu.

Barcelona stoga, iako je obranu osnažila Samuelom Umtitijem i Lucasom Digneom, još uvijek traži zamjenu za Danija Alvesa.

Među potencijalnim pojačanjima za poziciju desnog braniča hrvatski je reprezentativac Darijo Srna koji bi se tako mogao pridružiti sunarodnjaku Ivanu Rakitiću.

Tko su ostali kandidati za Alvesova nasljednika, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Perišić prvi igrač Eura, Srna u najboljoj momčadi osmine finala. Izabrali i najveće razočarenje kod vatrenih protiv Portugala

>>Kapetan Darijo Srna navijačima poslao emotivnu poruku: Nikad vam to neću zaboraviti!

Komentara 3

DU
Deleted user
09:23 15.07.2016.

Daj malo uključite mozak kada prepisujete te članke i upotrijebite logiku. Svaka čast Srni i njegovim igrama na euru, ali nije Barcelona pustila igrača od 33 godine da bi dovela igrača od 34 godine koji ima sigurno veću plaću od Alvesa, jer gazda u Šahtjoru nije štedio na Srni. Barca ima dva desna beka, Vidala i Roberta i treba im još jedan mlađi, agilniji igrač da zaoštri konkurenciju.

MO
matK.O.
23:00 14.07.2016.

srna u barci bi bio pravo pojacanje...ali za real iz madrida..:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije