KAKAV POTEZ

Barcelona vraća legendu iz mirovine nakon što je zvijezda završila u invalidskim kolicima

Euro 2024 - Poland v Austria
Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS
1/4
25.09.2024.
u 22:25

Vodeći klub La Lige kao prvog vratara dovodi - umirovljenog Poljaka Wojciechs Szczesnog (34) koji se nakon Eura u Njemačkoj povukao iz igračke karijere

Vratar Barcelone Marc Andre Ter-Stegen doživio je tešku ozljedu koljena te je prisiljen na operaciju zbog koje bi mogao propustiti ostatak sezone. Fabrizio Romano je objavio da je katalonski klub je za njegovu zamjenu našao rješenje kojeg bi se rijetko tko sjetio. 

Naime, vodeći klub La Lige kao prvog vratara dovodi - umirovljenog Poljaka Wojciechs Szczesnog (34) koji se nakon Eura u Njemačkoj povukao iz igračke karijere. Ipak, očito u njemu i dalje ima snage i vatre za profesionalno bavljenje nogometom. Uostalom, povlačenje iz igračke karijere s 34 godine su prilično rano za jednog vratara.

Poljski vratar je u karijeri branio za Arsenal, Brentford, Romu i Juventus, a za poljsku reprezentaciju upisao je 84 nastupa. Tko zna, možda se u periodu branjenja za Barcelonu vrati i u reprezentaciju. Ipak je zadnjeg dana svoje karijere bio i aktivni reprezentativac, pa ne bi bilo iznenađenje i da ga izbornik vrati.

Barcelona će večeras igrati kod kuće protiv Gatafea, a Szczesny će prvu priliku u Barceloni imati već u subotu u gostima protiv Osasune Ante Budimira.

Komentara 1

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
01:51 26.09.2024.

Oni su eto našli "riješenje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije