SEVILLA NA VRHU

Barceloni nije pomogao ni Rakitić, Atletico pobijedio bez Mandže

Barcelona
Reuters/PIXSELL
25.09.2014.
u 00:00

Madrižani su bez pomoći Marija Mandžukića, koji se oporavlja nakon operacije slavili golom Mirande, koji je tri boda donio zabivši u 60. minuti na asistenciju Kokea.

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju u kod Almerije 1:0 u petom kolu Primere došavši tako do trećeg slavlja u Primeri. Kiksala je pak Barcelona i tako omogućila Sevilli da se izjednači s njima na vrhu. Imaju po 13 bodova.

Madrižani su bez pomoći Marija Mandžukića, koji se oporavlja nakon operacije slavili golom Mirande, koji je tri boda donio zabivši u 60. minuti na asistenciju Kokea.

Iako su gosti bili uvjerljivo dominatniji, nisu uspjeli osigurati veću pobjedu, no stigli su do 11 bodova. U preostale dvije utakmice odigrane od 19 sati, Eibar i Villarreal odigrali su 1:1, dok je Rayo Vallecano kod kuće svladao Athletic Bilbao 2:1.

Rijekin protivnik u Europskoj ligi Sevilla je na svojem terenu svladala Real Sociedad 1:0 golom Deulofeua. Istim rezultatom do tri boda došao je Levante pobijedivši u gostima Granadu.

Barcelona je pak razočarala kod Malage i odigrala 0:0, a naš Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta.

>> Rakitić uz Messija i Ronalda u momčadi kola Primere!

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
06:38 25.09.2014.

hehe dobra:)

VL
????
00:19 25.09.2014.

Sigurno zato jer je Rakitić igrao zadnjeg veznog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije