SERGIO ROBERTO

Barcelonina legenda napustila Camp Nou! U klub je stigao prije 18 godina

FILE PHOTO: A silhouette of a woman walks past behind a FC Barcelona's logo at Camp Nou stadium in Barcelona
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
12.08.2024.
u 05:00

Osvojio je ukupno 20 trofeja pri čemu dvije Lige prvaka i sedam naslova španjolskog prvaka. Španjolski mediji navode kako bi karijeru mogao nastaviti u Italiji

Nakon 14 sezona provedenih u klubu, Sergio Roberto (32) je napustio redove španjolskog velikana Barcelone. Robertu je u lipnju istekao ugovor, a Barca je potvrdila kako se nisu dogovorili o nastavku njegove karijere na Camp Nou.

U klub je stigao sa 14 godina, a za prvu momčad je debitirao 2010. godine. Ukupno je sakupio 373 nastupa za prvu, te 106 nastupa za drugu momčad katalonskog velikana.

Osvojio je ukupno 20 trofeja pri čemu dvije Lige prvaka i sedam naslova španjolskog prvaka. Za španjolsku vrstu je upisao ukupno 11 nastupa. Španjolski mediji navode kako bi karijeru mogao nastaviti u Italiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije