ISKUSTVO I MLADOST

Barrichello i Hülkenberg službeno u Williamsu

Rubens Barrichello
Reuters
02.11.2009.
u 11:58

U ponedjeljak je Williamsova F1 momčad potvrdila da će njihovi vozači u sljedećoj sezoni biti brazilski veteran Ruben Barrichello (37) i njemački rookie Nico Hülkenberg (22).

Momčad sa sjedištem u Oxfordu cijelu se sezonu mučila u pokušajima ostvarivanja dobrih rezultata s Nicom Rosbergom i Kazukijem Nakajimom u kokpitu svojih bolida. Kraj natjecanja dočekali su kao sedma momčad u poretku deset timova konstruktorskog natjecanja u elitnom automobilističkom sportu.

- Rubensa ne treba predstavljati. On nije samo najiskusniji vozač u Formuli 1 nego i strastveni i talentirani pilot koji se ove sezone borio za naslov svjetskoga prvaka. Nico Hülkenberg je ove sezone osvojio GP2 seriju i to u rookie-sezoni, a već je prije pokorio F3 Euroseriju, Formulu Masters, A1 GP i njemački Formula BMW.

- Nico Rosberg i Kazuki Nakajima ostaju naši vozači do kraja 2009. godine. Želio bih im zahvaliti na svemu što su za momčad učinili - kazao je Frank Williams, osnivač i glavni menadžer Williamsove F1 momčadi.

Podsjetimo da je Hülkenberg već bio Williamsov probni vozač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije