VELIKI NOVAC

Schumacherova obitelj potrošila bogatstvo na liječenje legende. Izašle su nevjerojatne brojke

Austrian Grand Prix
LEONHARD FOEGER/REUTERS
25.10.2024.
u 11:24

Iako je Schumacher tijekom karijere zaradio veliko bogatstvo, ovi troškovi su prevelik udarac i za njih pa su posljednjih godina prodali Michaelovu kolekciju satova, privatni avion te kuću za odmor u Norveškoj.

Legendarni pilot Formule 1 Michael Schumacher navodno se nalazi u jako lošem stanju, u javnosti se ne pojavljuju službene informacije o njemu, a sada su talijanski mediji otkrili kolika je cijena njegovog liječenja. Kako je objavio talijanski Corriere dello Sport, do sada je obitelj na liječenje legendarnog Nijemca potrošila više od 70 milijuna eura. Naveli su i podatak da su troškovi liječenja nešto više od 7 milijuna eura, što je zaista ogromna cifra,

Jedan od najvažnijih tretmana koji trenutno prima Schumacher je terapija matičnim stanicama, a liječi ga francuski liječnik Philippe Menache, jedan od vodećih stručnjaka u tom području medicine. On različitim terapijama i metodama nastoji potaknuti regeneraciju živčanog sustava koji je oštećen nakon teške nesreće na skijanju.

VEZANI ČLANCI:

Terapija matičnim stanicama djeluje tako da se stanice iz Schumacherovog srca i koštane srži prenose u druge dijelove tijela, uključujući mozak, a zatim one sudjeluju na popravljanju tkiva i živaca.

Iako je Schumacher tijekom karijere zaradio veliko bogatstvo, ovi troškovi su prevelik udarac i za njih pa su posljednjih godina prodali Michaelovu kolekciju satova, privatni avion te kuću za odmor u Norveškoj.

Komentara 1

DA
dallas1974
11:47 25.10.2024.

Ovo je odavno poznata činjenica. Schumi je bio veliki vozač, zaradio je puno a posebna skrb košta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije