Newcastle

Barton slavio gol i proglasili ga nacistom

'Newcastle United\'s Joey Barton (L) shoots to score as Aston Villa\'s Stiliyan Petrov tries to block during their English Premier League soccer match in Newcastle, northern England August 22, 2010. R
'NIGEL RODDIS'
23.08.2010.
u 22:50

Igrač Newcastlea Joey Barton poznat je na Otoku po skandalima. Poslije tučnjava, zatvorskih kazni i alkoholizma, pravi je preporod potvrdio prelijepim pogotkom u susretu protiv Aston Ville (6:0).

Slaveći pogodak, Barton je prste lijeve ruke stavio preko brkova, a desnu podigao visoko u zrak. Englezima su ga odmah proglasili – nacistom. Joey je samo želio dati do znanja da će obrijati brkove, što je i učinio. (dh/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije