FRANCUSKA

Bašić s klupe gledao pobjedu Bordeauxa, Ćaleta Car remi Marseillea

Marseille Rennes
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.08.2018.
u 23:29

Danijel Subašić nije konkurirao za Monaco.

Odigrane su tri utakmice trećeg kola francuskog prvenstva, a jedini bod kao gost uzeo je Rennes koji je odigrao 2:2 kod Marseillea.

Rennes je imao vodstvo nakon prvog poluvremena, strijelci su bili Bourigeaud i Sarr, ali je u nastavku domaćin uspio vratiti preko Ocamposa te autogolom Bensebainija. Duje Ćaleta Car ostao je na klupi kod domaćina.

Na klupi je ostao i Toma Bašić, čiji je Bordeaux s 2:1 pobijedio Monaco. Junak je bio Kamano golovima u 48. i 92. minuti. Pellergi je zabio za goste u 63. Danijel Subašić nije konkurirao za Monaco.

U najranijem terminu Lille je s 3:0 pobijedio Guingamp uz dva gola Bambe i jedan Xeke.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije