NOVI PROBLEMI

Bastian Schweinsteiger zbog ozljede propušta početak sezone

Bastian Schweinsteiger
Andreas Gebert/DPA/Pixsell
19.08.2014.
u 17:00

- Jednostavno moramo biti strpljivi. Bitno je da neće biti dugoročnih problema - rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Bastian Schweinsteiger već nekoliko mjeseci ima problema s ozljedom koljena i to je moralo doći na naplatu, tako da za Bayern neće nastupati najmanje dva tjedna.

- Taj problem neće trajati tjedan ili dva nego nešto više i jednostavno moramo biti strpljivi. Bitno je da neće biti dugoročnih problema - rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

No Bayern ima većih problema s ozljedama od te Schweinsteigerove. Javi Martinez neće moći igrati oko sedam mjeseci zbog rupture križnih ligamenata, a duže će izbivati i Rafinha te Thiago Alcantara.

Zato su potrebna pojačanja, kako bi se ta "rupa" nadomjestila što bezbolnije. Ali vremena je sve manje, prijelazni rok traje još dva tjedna.

>> Javi Martinez zbog ozljede koljena propušta cijelu sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije