EKSKLUZIVNO: VELIMIR ZAJEC

'Baturinu želimo zadržati, a novi ugovor za Petkovića je na stolu! Stižu još dva igrača...'

08.08.2024.
u 13:00

Velimir Zajec u razgovoru za VL otkrio je kako stoji akcija novi stadion, analizirao je pojačanja Hajduka, otkrio što misli o trećem dresu Dinama koji je izazvao puno polemika te poručio da žele čovjeka u HNS-u

Ključne riječi

Komentara 12

ZA
!zagreb!
14:08 08.08.2024.

Ne vjerujem da Petrovića može puno veću lovu uzeti negdje nego u Dinamu. A igrački bi totalno pao. On je baš za HNL spori tempo i tu i tamo u Europi jači tempo i jaču utakmicu. Dobro za njega i dobro za Dinamo.

Avatar gremo20
gremo20
13:43 08.08.2024.

Nitko nije iznad kluba, ma koliko dobar igrač bio, pa ni Petković. Ako misli ostati u Dinamu neka potpiše na još godinu ili 2, a ako ne, neka se pomiri da će Dinamo tražiti nove opcije u vrhu napada jer ne može ovisiti o nečijim kapricima....

IV
ivica1004
13:51 08.08.2024.

Što se tiče Petkovića mislim da tu neće bit problema.Mislim da će to bit ko i prošle godine malo se bilo odužilo ali je potpisao.Jeli ovo znači da će pokušat dovest onoga Španjolca iz Tome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije