GRADSKI DERBI MANCHESTERA

Bayern u Berlin 
po naslov prvaka

Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.03.2014.
u 08:40

U Engleskoj se igra manchesterski derbi, United je domaćin Cityju (20.45, Sportklub 1). Arsenal igra protiv Swansea, a Arsene Wenger bez objašnjena otkazao je konferenciju za medije.

Voćke još nisu do kraja procvale, a Bayern će postati novi-stari prvak Njemačke. Lako je moguće da to bude već danas. Naime, Guardiola svoje igrače vodi u Berlin gdje će igrati protiv Herthe. U slučaju još jedne pobjede Bayerna münchenski klub postao bi nedostižan i osam kola prije kraja osigurao bi trofej. K tome, prvak može postati i s bodom ako u srazu drugog i trećeg na tablici Bundeslige, Borussije Dortmund i Schalkea, ne bude pobjednika.

Vidjet ćemo za koju se taktiku odlučio Guardiola, hoće li po potvrdu trofeja krenuti s Mandžukićem u špici ili će opet “kemijati” s lažnim napadačima.

Osim ova dva susreta, danas će u Bundesligi još igrati Braunschweig – Mainz i Werder protiv Olićeva i Perišićeva Wolfsburga.

Derbi Manchestera

U akciju će ponovno i Englezi, a derbi se igra u Manchesteru, United je domaćin Cityju koji je u rujnu bio neugodan domaćin i Moyesove je trupe kaznio sa 4:1. City je ove sezone pokazao puno više i još je u ozbiljnoj igri za naslov prvaka, za Chelseajem zaostaje šest bodova, ali ima i tri utakmice manje.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Arsene Wenger po porazu 6:0 od Chelseaja pamtit će svoju 1000. utakmicu na klupi Arsenala, a valjda mu Swansea neće podariti 1001 suzu. Očito ga je šestica pogodila, bez objašnjena otkazao je jučerašnju konferenciju za medije. U Engleskoj danas još igraju i Newcastle – Everton, u Italiji Roma – Torino, a u Španjolskoj Malaga – Espanyol te Elche – Athletic Bilbao.

>> Nijemci se poklonili Mandži: Samo s takvim igračima možete osvajati trofeje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije