Bundesliga

Bayernu će oduzeti bodove za zelenim stolom? Razlog je neobičan...

Bundesliga - SC Freiburg v Bayern Munich
Foto: Heiko Becker/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.04.2022.
u 15:57

Incident se dogodio u 86. minuti kada su Corentin Tolisso i Kingsley Coman trebali izaći, a ući Marcel Sabitzer i Niklas Suele.No, četvrti sudac je pokazao pogrešan broj za Comana i francuski krilni napadač je igrao još nekoliko sekundi prije negoli je uočena pogreška.

Nogometaši Bayern Münchena pobijedili su u derbiju kod Freiburga (4-1), no susret je obilježila zbrka prilikom zamjena slijedom koje su Bavarci desetak sekundi igrali s 12 igrača u polju.  Incident se dogodio u 86. minuti kada su Corentin Tolisso i Kingsley Coman trebali izaći, a ući Marcel Sabitzer i Niklas Suele.No, četvrti sudac je pokazao pogrešan broj za Comana i francuski krilni napadač je igrao još nekoliko sekundi prije negoli je uočena pogreška.

"Četvrti sudac je pokazao pogrešan broj", rekao je trener Bayerna Julian Nagelsmann.


 "Coman nije znao da mora izaći. Bilo je to osam ili devet sekundi, mislim da smo tako igrali. Nije to bio incident koji je presudio u igri, ali ipak pomalo čudan.Normalno je da navijači o tome raspravljaju. Znam tko je kriv, ali neću ih imenovati i učiniti vam uslugu. Sretan sam što smo pobijedili".

Srećom po Bayern, trener Freiburga Christian Streich rekao je da se njegova momčad ne planira žaliti.

- Očekujem da se nećemo morati ni na što žaliti.Mi se pridržavamo ovih pravila i to je sve što ću reći o tome - ali kasnije je dodao:

- Postoje pravila za ono što se dogodilo, a njima su podložni i Freiburg i Bayern i svi ostali klubovi. Ništa drugo ne mogu reći - izjavio je nakon utakmice trener Freiburga Christian Streich.

Bayernova pobjeda donijela im je devet bodova prednosti na vrhu ljestvice, šest utakmica prije kraja.

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije