MANCHESTER CITY

Bellamyjev i Mancinijev sukob na prvom treningu

Craig Bellamy
Reuters
23.12.2009.
u 12:09

Prema pisanju londonskog tabloida The Suna, već prvi trening Manchester Cityja pod ravnanjem novog menadžera Roberta Mancinija obilježila je incidentna situacija.

Naime, talijanski se stručnjak na treningu koji je vodio u utorak sukobio s velškim napadačem Craigom Bellamyjem.

Navodno je Mancini predvidio intenzivni dvoipolsatni trening, a pritom nije znao da ga velški napadač zbog problema s koljenom nije u stanju odraditi te da bi trebao vježbati po prilagođenom programu. Došlo je do kraćega verbalnog sukoba, a na kraju je problem riješen i Bellamy je uz Koloa Tourea, koji ima problema s leđima, propustio drugu polovicu treninga.

Bellamyja engleski mediji i inače spominju kao glavnog nezadovoljnika zbog odluke uprave kluba o smjeni trenera Marka Hughesa, s kojim je već ranije surađivao u Blackburnu i velškoj reprezentaciji. Upravo je Bellamy bio predvodnik "delegacije" od šest igrača koji su prosvjedovali kod uprave nakon Hughesove smjene prošle subote.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije