Italija

Berlusconi želi kupiti Mirka Marića

28.06.2020.
u 14:30

Monzu vodi bivši vlasnik Milana Silvio Berlusconi te je prioritet uspon u Serie A

Najboljeg strijelca Prve HNL, Mirka Marića sve češće inozemni mediji spominju kao želju mnogih klubova. Jučer je, pak, iz Italije došla zanimljiva informacija vezana za napadača Osijeka.

Ugledni talijanski stručnjak za nogometno tržište Gianluca Di Marzio piše da je talijanski drugoligaš Monza jako zagrijan za usluge 25-godišnjeg napadača.

Monzu vodi bivši vlasnik Milana Silvio Berlusconi te je prioritet uspon u Serie A.

S ovakvim pojačanjem bili bi ozbiljan kandidat za prvu ligu. Zasad je najkonkretnija ponuda za Marića bila ona kijevskog Dinama, koji je Osijeku za odštetu ponudio četiri milijuna eura.

Marić je ove sezone u HNL-u zabio 19 pogodaka u 29 nastupa, a u redove Osijeka došao je iz Videotona prije tri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije