U subotu 160. sraz Reala i Barcelone

Bez El Classica na HTV-u?

'Barcelona\'s Lionel Messi (L) talks with his coach Pep Guardiola after scoring a goal against Athletic Bilbao during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona April 3
'GUSTAU NACARINO'
05.04.2010.
u 17:15

U tjednom programu HTV-a nema velikog španjolskog derbija Real - Barcelona (subota, 22.00).

HTV, naime, zbog recesije nema ugovor o prenošenju utakmica španjolske lige, što ne znači da te utakmice neće biti u programu, jer prošle jeseni El Classico je kupljen u posljednji trenutak.

– Danas ću, kao urednik Sportskog programa, razgovarati s direktorom programa HTV-a o toj utakmici, a u srijedu ćemo odlučiti hoće li biti prijenosa – kazao je Bruno Kovačević.

HTV2 u subotu od 20.15 prenosi susret Hajduk – Cibalia, a od 22.05 je emisija "Volim nogomet".

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dinameze
dinameze
20:26 05.04.2010.

ma hebeš el classico bitno je da dolina mraka ide uredno i u stendardnom obliku,i da pretplatu bi trebalo poivećati na 100kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije