PROMO

Bez Lovrića, ali uz veliki tečaj, lovimo pobjedu Gorice, a imamo i pravi poklon na Juve u derbiju!

Zagreb: Utakmica 23. kola Prve HNL, GNK Dinamo - HNK Gorica
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.02.2022.
u 12:17

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Svakog petka u glavi nam se vrti istoimeni popularni hit kojeg je najveći prijatelj Germanije Romano Obilinović toliko usvojio da se ponekad zapitamo čija je to uistinu pjesma. Šalu na stranu, petak je dan kad je velika većina ljudi još bolje volje nego inače, vikend samo što nije počeo, a svi oni koje to ne oduševljava, ako samo na sekundu 'bacite oko' na ono što se sve danas nudi u Germaniji i kakvi su tečajevi u opticaju, garantiramo vam da će vam raspoloženje naglo porasti!

Prije svega, tu je naš omiljeni HNL! Sudar Gorice i Slavena bi prema najavama trebao pripasti domaćinu, na njih se gleda kao na favorite, a ako se odlučite odigrati jedinicu, na to vam samo Germania nudi tečaj 2.15!

Nadalje, tu je i uvijek zanimljiva turska Super Lig. Bašakšehir će teško do naslova, već sad kaskaju 20 bodova za vodećim Trabzonsporom, ali ovo im je idealna prilika da preteknu Adanu na trećem mjestu i naprave dodatan 'presing' na drugoplasiranu Konyu. Rizespor ne igra dobru sezonu, trenutno su u zoni ispadanja, a od Bašakšehira imaju čak 17 bodova manje. Naravno, gosti su favoriti, a Germania na njihovu pobjedu nudi također sjajan tečaj.

Za kraj, tu je Italija! Serie A, gradski derbi Juventusa i Torina… Ne moramo vam nastojati 'prodati' ovu utakmicu kako bismo vas zainteresirali, zar ne? Naravno, svi očekujemo vrhunski nogomet, ovo je ujedno i uvjerljivo najbolja utakmica dana, a Germania na pobjedu domaćina, koji su ujedno i veliki favoriti, nudi najveći tečaj na tržištu!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Gorica – Slaven Belupo (18:00) JEDINICA, 2.15

Nakon poraza od Istre 1961, Dinama i Hajduka, Goričani još uvijek čekaju na prve bodove u ovoj kalendarskoj godini. Farmaceuti su u prošlom kolu stradali od Hajduka, ali u Turopolje sigurno neće doći podvijena repa. Protiv Osijeka su demonstrirali da mogu biti opasni u tranziciji, pa će na isti način vrebati i današnje protivnike. Ipak, Rendulić protiv Farmaceuta ima dvije pobjede otkako je na klupi Gorice, a vjerujemo da će se tako nastaviti i danas. Nema Lovrića? Nema problema, tu je Atiemwen!

Rizespor – Bašakšehir (18:00) DVOJKA, 1.90

Otkako je počeo drugi dio sezone, Bašakšehir je sjajan – dvije pobjede u dvije utakmice, i to oba puta bez primljenog pogotka. Svladali su u gostima Fenerbahče, a to nije mala stvar, dok je Rizespor ipak malo sporije krenuo pa tako u prva dva ogleda u proljetnom nastavku imaju po poraz i remi. Nadalje, zašto sve ide u prilog gostima, vidi se i po međusobnim ogledima. U posljednjih pet, Bašakšehir ima pet pobjeda, i sve to uz gol razliku 13:2.  Posljednji međusobni ogled ova dva sastava završio je rezultatom 3:0 za Bašakšehir, a sva tri pogotka zabio je fenomenalni Okaka koji jako dobro igra otkako je u ljeto 2021. stigao u klub iz Udinesea za 1.5 milijuna eura.

Juventus – Torino (20:45) JEDINICA, 1.70

Skoro sedam godina traje Torov post u derbijima protiv moćnog gradskog rivala. A u tom periodu se proširila serija od 15 Juventusovih gradskih derbija bez poraza u kojoj su bile i neke dramatične pobjede golovima u posljednjim minutama. Torino nema mnogo razloga za optimizam. Poslije nešto boljih igara su opet upali u krizu koja je kulminirala porazom u posljednjem kolu na svom terenu od slabašne Venezije. Pratit ćemo ovaj ogled i više nego pod povećalom, Jurić, Pjaca i Brekalo pokušat će iznenaditi Staru damu, ali dojma smo da će bodove i iznenađenja ipak morati potražiti u nekim drugim susretima jer je Juve za klasu bolja momčad.

Uživajte u sjajnim utakmicama i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije