PIŠU SUSJEDI

BiH dobila novog izbornika: Srpska legenda želi zvijezdu Dinama i mladog vatrenog

Beograd: Nogometna utakmica tenisača i umjetničke reprezentacije  Srbije
Foto: Antonio Ahel
1/6
29.09.2023.
u 12:03

BiH portali pišu kako Milošević već ima dvije želje s kojima bi pojačao igrački kadar, a igraju u našem prvenstvu

Bivši srpski nogometaš Savo Milošević novi je izbornik posrnule Bosne i Hercegovine, jednoglasno je odlučeno na sjednici izvršnog odbora nogometnog saveza BiH. Milošević će na poziciji izbornika naslijediti Mehu Kodru, koji je vodio zmajeve na samo dvije utakmice, Kodro je u kvalifikacijama za Euro izgubio od Islanda 1-0 i pobijedio Lihtenštajn 2-1. 

VEZANI ČLANCI:

BiH portali pišu kako Milošević već ima dvije želje s kojima bi pojačao igrački kadar. Radi se o krilnom napadaču Dinama, Dariju Špikiću, koji je odigrao 34 utakmice za mlade uzraste Hrvatske. Uz Špikića bi želio angažirati i mladog stopera iz Rijeke, Niku Galešića koji je pokazao u dobrom svjetlu. 

U trenerskoj karijeri je pobijedio 50 od 83 utakmice uz 11 remija i 22 poraza. S Partizanom je osvojio i Kup, a vodio je ljubljansku Olimpiju i bio je pomoćni trener u stožeru Crne Gore. 

Komentara 2

VA
Varosanin
18:25 29.09.2023.

Znaci Spikic je bosanac? Ma mozda i je i ako je rodjen u Zagrebu ali sigurno imajuu vise od 50% hrvata koji su rodjeni u Hrvatskoj korjene u Bosni i Hercegovini ali nek Spikic sam odluci gdje mu srce kuca. Inace je Spikic lijevo krilo a to imamo vise nego dosta. Meni vise cudi kako da nemozemo stvoriti barem jedno pravo desno krilo? Nemamo niti nijedan i cak ako gledam sve do klince koji su rodjeni 2006 godine? Kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije