Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO IZBAČENI

BiH je u šoku nakon poraza: Tragedija i raspad sistema. Euro ostaje samo san

Zenica: BiH protiv Ukrajine u polufinalnoj utakmici play offa za plasman na EURO 2024.
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
21.03.2024.
u 23:55

"Zmajevi su se od samog starta dobro postavili. Pritiskali smo Ukrajince u napadu, a oni su obrani su odlično stajali i sprječavali nalete favorizirane 24. selekcije svijeta", navodi Dnevni avaz

Bosna i Hercegovina propustila je priliku da se plasira na Europsko prvenstvo u Njemačkoj porazom od Ukrajine. Reprezentacija BiH je vodila do 85. minute. Matvijenko je autogol u 57. minuti i doveo ih na prag prvog Europskog prvenstva u povijesti. Zatim je u samoj završnici susret Jaremčuk zabio za poravnanje. Tri minute kasnije uslijedio je šok.

Dvobik je zabio još jedan gol. Zmajevi nisu uspjeli doći do izjednačenja, a Ukrajinci će imati priliku nastaviti borbu za Euro. Navijači reprezentacije su razočarani, a tamošnji mediji pišu o bolnome porazu.

VIDEO Hrvatska reprezentacija predstavila novu garnituru dresova

Tragedija i raspad sistema, tako utakmicu opisuje SportSport.ba. "Nakon očajnih kvalifikacija, malo tko je bio optimist pred večerašnji okršaj sa Ukrajinom, ali izabranici Save Miloševića odigrali su jako dobru utakmicu, pokazali da imaju kvalitetu, ali nedovoljno. Nedostajalo je i malo sreće, a naročito pametnih odluka u završnici utakmice, pa su Ukrajinci s dva gola za samo tri minute došli do preokreta i plasmana u finale baraža", stoji u tekstu.

VEZANI ČLANCI:

"Zmajevi su se od samog starta dobro postavili. Pritiskali smo Ukrajince u napadu, a oni su obrani su odlično stajali i sprječavali nalete favorizirane 24. selekcije svijeta. Iako se igralo osam minuta nadoknade, naša selekcija se nije uspjela vratiti u utakmicu. Propala je ovako još jedna šansa da se domognemo Europskog prvenstva", napisao je Dnevni avaz.

"Europsko prvenstvo i dalje samo san: Ukrajina velikim preokretom porazila Zmajeve", stoji u naslovu Oslobođenja. "Bio je to i konačan rezultat, Bosna i Hercegovina još jednom staje u dodatnim kvalifikacijama, a Ukrajina ide u finale gdje će igrati protiv Islanda. Nama ostaje još prijateljska utakmica protiv Izraela na Grbavici", navode u tekstu.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Ukrajine u Zenici: BiH nastavlja pratiti prokletstvo dodatnih kvalifikacija

Zenica: BiH protiv Ukrajine u polufinalnoj utakmici play offa za plasman na EURO 2024.
1/7

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:43 22.03.2024.

Logičan slijed nakon protjerivanja Prosinečkog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije