ŽALBA UVAŽENA

BiH zbog nevjerojatnog propusta izbačena iz borbe za SP

Tomislav Nuić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
16.02.2018.
u 12:25

Švicarci su se zbog toga žalili EHF-u koji je i uvažio njihovu žalbu te utakmicu registrirao 10:0 u njihovu korist, što im je bilo dovoljno da u dvije utakmice ostvare ukupnu pobjedu.

BiH je izbačena iz dodatnih kvalifikacija za Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. iako su u dvije utakmice bili bolji od Švicaraca.

Naime, na utakmici u Tuzli, u kojoj je BiH dobila Švicarsku 21:15, zaigrao je i Tomislav Nuić koji nije bio na popisu prijavljenih igrača.

Švicarci su se zbog toga žalili EHF-u koji je uvažio njihovu žalbu te utakmicu registrirao 10:0 u njihovu korist, što im je bilo dovoljno da u dvije utakmice ostvare ukupnu pobjedu.

– Predstavnici Rukometnog saveza BiH odgovorni su što je nastupio igrač koji nije imao pravo nastupa i odlučili smo utakmicu registrirati 10:0 u korist Švicarske koja će igrati u dodatnim kvalifikacijama za SP – stoji u priopćenju EHF-a.

Tako će Švicarska u lipnju 2018. igrati u dodatnim kvalifikacijama protiv Norveške, a pobjednik će na SP 2019. kojem su domaćini Danska i Njemačka.

Tomislav Nuić
1/22

Komentara 9

MA
Majur
14:43 16.02.2018.

Sami pali,sami se “ubili”.....isto kao i Dinamovi juniori sa nedozvoljenom zamjenom u jun.LP....nemar na kubik.

DH
dalibor.hren
19:03 24.02.2018.

Mogao je igrati i Zlatan, brat blizanac Zagrebova Zlatka!

DU
Deleted user
13:05 16.02.2018.

Ispravna odluka. Sta hoce Tomislav u toj muhadzediniji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije