Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE NIJEMCI

Bild: Joško Gvardiol ruši svjetski rekord i potpisuje za europskog prvaka

DFB Cup - Final - RB Leipzig Celebration
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/10
25.07.2023.
u 20:13

Njemački list napisao je i što se događalo prije tri godine kad je Leipzig kupio Gvardiola iz zagrebačkog Dinama.

Ugledni njemački list Bild objavio je da će hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ovog ljeta potpisati za europskog prvaka Manchester Citya. Klubovi su jako blizu dogovora i do transfera će sigurno doći, tvrde Nijemci. To se i očekivalo, ali transfer se odjednom oduljio i činilo se da od toga ipak neće biti ništa.

- City trenutno nudi 90 milijuna eura plus neke prilično nerealne bonuse. Leipzig ne pristaje na manje od 100 milijuna eura, ali će na kraju Gvardiol sigurno završiti u Cityju ovog ljeta - otkriva Bild.

Njemački list napisao je i što se događalo prije tri godine kad je Leipzig kupio Gvardiola iz zagrebačkog Dinama.

- Čelnici Leipziga su tijekom završnih pregovora s Dinamom doznali da je riječ o jako posebnom braniču. "Dobit ćete strašnog igrača koji će vrijediti 100 milijuna eura -  rekli su im čelnici Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

Sad će vatreni postati najskuplji branič u povijesti i srušiti rekord Harryja Maguirea kojeg je Manchester United platio 87 milijuna eura.

Komentara 7

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:53 25.07.2023.

Hvala Zdravko!

PO
Poletarac101
20:05 26.07.2023.

Bild ugledni njemački list?Žuta štampa puta tri...

K3
Krešimir_3007
22:03 25.07.2023.

Hvala tata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije