Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK PREOKRET

Trener Leipziga: Ne znam ništa o liječničkom pregledu, Gvardiol ostaje naš igrač

Champions League - Group F - RB Leipzig v Real Madrid
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/2
21.07.2023.
u 10:03

Novinari su Marca Rosea pitali kakva je situacija s Gvardiolovim transferom, no on je odgovorio da se po tom pitanju ne događa ništa

Strateg njemačkog nogometnog prvoligaša RB Leipziga Marco Rose opovrgnuo je navode da je transfer hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola u Manchester City dogovoren. Novinari su Rosea pitali kakva je situacija s Gvardiolovim transferom, no on je odgovorio da se po tom pitanju ne događa ništa.

- Koliko znam, Joško Gvardiol je naš igrač. I ostat će jedan od naših igrača. Ne znam ništa o nikakvom liječničkom pregledu. Ništa o prvom ni o drugom liječničkom. Vjerujte mi, ja bih kao trener znao takve stvari -  rekao je Rose u razgovoru za njemački Sky Sports.

Iako je najpoznatiji nogometni stručnjak za transfere Fabrizio Romano u srijedu navečer objavio da je transfer Joška Gvardiola u Manchester City gotov posao te da su klubovi postigli dogovor oko odštete i transfera, iz Njemačke nam stižu informacije koje govore suprotno.

Novinar Sky Sportsa Florian Plettenberg, inače blizak suradnik s događanjima u RB Leipzigu, tvrdi kako dogovor između klubova "nije ni na vidiku".

Plettenberg dodaje da su mu mnogi jaki izvori potvrdili da Gvardiol trenira s Leipzigom i da nema nikakvog dogovora s aktualnim engleskim i europskim prvakom.

U Leipzigu se neće buniti ako hrvatski stoper ostane još jednu godinu u klubu, ističe Plettenberg, a za eventualnu prodaju žele dobiti fiksnih 100 milijuna eura uz, kako su sami rekli, realno ostvarive bonuse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije