Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABRIZIO ROMANO

Preokret oko transfera Gvardiola? Došlo je do tenzija zbog curenja informacija o prelasku u City

KATAR 2022 - Prekršaj nad Gvardiolom u šesnaestercu Maroka koji nije suđen
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
20.07.2023.
u 21:44

U Leipzigu nemaju ništa protiv toga da hrvatski reprezentativac ostane još jednu godinu u klubu, a za eventualnu prodaju žele 100 milijuna eura uz dodatne bonuse.

Fabrizio Romano je na Twitteru objavio kako je dogovoren prelazak Joška Gvardiola u Manchester City, ali čini se da je taj posao daleko od konačnog dogovora. Novinar njemačkog Sky Sportsa Florian Plettenberg tvrdi kako dogovor između klubova nije niti blizu iako su svi očekivali kako je stvar riješena.

Plettenberg dodaje da su mu mnogi jaki izvori potvrdili da Gvardiol trenira s Leipzigom i da nema nikakvog dogovora s aktualnim engleskim i europskim prvakom. U Leipzigu nemaju ništa protiv toga da hrvatski reprezentativac ostane još jednu godinu u klubu, a za eventualnu prodaju žele 100 milijuna eura uz dodatne bonuse. 

Romano je naveo kako je Gvardiol u srijedu obavio prvi dio liječničkih pregleda, a tijekom današnjeg dana trebao obaviti i završni dio, ali se dogodio preokret. Romano sada tvrdi kako Gvardiol nije bio na liječničkim pregledima.

VEZANI ČLANCI:

Navodno je došlo do trzavica u završnoj fazi pregovora između Cityja i Leipziga nakon što je u javnost procurila informacija o transferu hrvatskog braniča. Ipak, talijanski novinar tvrdi da posao nije propao i da je vrlo ostvariv. 

Komentara 2

JO
jozakontra
07:25 21.07.2023.

ili prevedeno: piskarala prepisuju jedni od drugih a nemaju pojma.

PR
prajdali100
21:54 20.07.2023.

Sve ovo postaje neozbiljno da ne kažem degutantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije