OTIŠAO U MARSEILLE

Bilić je u svlačionici imao 'tempiranu bombu': Evo što mu je Payet radio posljednja dva mjeseca

Bilić i Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.01.2017.
u 13:20

- U zadnjih šest do osam tjedana on nije razgovarao ni s kime u momčadi! Otišao bi u kut prostorije i posve se izolirao - rekao je Sullivan.

Dimitri Payet ovih je dana nakon dugo natezanja potpisao za Marseille, a tek se sad vidi kakvu je tempiranu bombu Slaven Bilića imao u svlačionici West Hama

- U zadnjih šest do osam tjedana on nije razgovarao ni s kime u momčadi! Otišao bi u kut prostorije i posve se izolirao. Prije toga bio je živahan i radostan, uvijek se rukovao sa svima prije utakmice... Ne znam je li mu to bila taktika ili se nešto promijenilo u njegovoj glavi. Momčad ga potom više nije htjela, uz veliko oklijevanje ni trener Bilić ga više nije htio, a koliko god ga mi htjeli zadržati, ne možete protiv trenera i momčadi - rekao je suvlasnik West Hama David Sullivan za BBC.

Payet je štrajkao, nije htio igrati pa ga je West Ham bio prisiljen prodati u Marseille.

- Uh, teško je s njima. I imaju sreće što smo prihvatili 25 milijuna funti, Payet vrijedi više od toga. Igrač se odrekao plaće za siječanj, što je 400.000 do 500.000 funti. S tim smo vratili malo ponosa, naš je stav bio: 'Odbio si igrati, zašto bi dobio plaću - zaključio je Sullivan.

>> Slaven Bilić doživio najteži udarac u karijeri, nikad se nije osjećao tako poniženo i izdano!

Komentara 1

JO
jozomeda
20:42 31.01.2017.

cigo francuski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije