Nane glavna vijest

Bilićev pothvat glavna vijest na sportu CNN-a, razveselio je i Obamu

Slaven Bilić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
11.08.2015.
u 12:30

Svi engleski mediji kao glavnu sportsku vijest stavili su pobjedu West Hama nad Arsenalom. Naslovnica je sporta u Daily Mailu "Noćna mora za Wengera", a Sun je još izravniji s naslovom "Suicid". Naravno, Wengerov...

Kada u glavnoj sportskoj emisiji CNN-a vašom slikom otvore emisiju, onda znate da ste velika faca. A baš se to dogodilo Slavenu Biliću nakon senzacionalne pobjede 2:0 nad Arsenalom.

Lijepa voditeljica na američkom CNN-u prisjetila je gledatelje da je Bilić omražena osoba Stevea McLarena zbog pobjede Hrvatske 3:2 na Wembleyju, a i naglasila da je Hrvat jedan od najboljih mladih trenera u Europi.

Slaven igrač utakmice

Gotovo u svim engleskim medijima prva je sportska vijest bila pobjeda West Hama nad Arsenalom. Ugledni Daily Mail piše da je Bilić taktički uništio Wengera, a njihov novinar proglasio je Slavena Bilića igračem utakmice, dodijelivši mu ocjenu osam.

Daily Star pak hvali Bilićevu hrabrost i piše da je Hrvat momčadi West Hama donio šarm.

West Hamova je službena Facebook stranica pak zatrpana porukama razdraganih navijača.

"Hvala, Slavene, na ovoj velikoj pobjedi. Vjerujemo u tebe", piše jedan, dok drugi dodaje:

"Revolucija Slavena Bilića je počela. Konačno imamo momčad koja će igrati nogomet, a ne samo se braniti. Sjajan je potez bio dati otkaz Allardyceu i dovesti Hrvata."

Jedan je navijač "ušutkao" one koji su kritizirali hrvatskog trenera.

"Svi vi koji ste kritizirali Bilića sada morate zašutjeti, 2:0 protiv Arsenala dokaz je da je on sjajan izbor za našeg trenera".

"Fascinira Bilićeva strast kojom vodi utakmice. On je trener za nas radnike", aludirao je jedan navijač na činjenicu da za West Ham navija običan puk, radnici.

Na stranicu West Hama javili su se i brojni Turci, navijači Beşiktaşa, te su čestitali svom bivšem treneru.

Bilić je velikom pobjedom razveselio i najpoznatije navijače West Hama – američkog predsjednika Baracka Obamu te britansku kraljicu Elizabetu II.

Obožavao ih i Hitchcock

No ima West Ham, a samim time i Slaven Bilić, još 'jakih' imena na popisu svojih simpatizera. To su boksački šampioni Lennox Lewis i Frank Bruno, glumci Matt Damon, Keira Knightley, Elijah Wood...

A veliki navijač čekićara bio je i Alfred Hitchcock. Rođeni Englez u SAD se odselio 1940. godine, a prijateljima u Hollywoodu priznao je da se pretplatio na novine iz Engleske kako bi mogao pratiti rezultate West Hama. Bez obzira na to što su mu ponekad te novine u Los Angeles stizale s desetak dana zakašnjenja...

>>Biliću, što ti to treba? Slaven dovodi najvećeg 'luđaka'!

>>Je li Bilić genijalac ili nije? Na Emiratesu smo dobili odgovor...

Komentara 21

Avatar Abcda
Abcda
13:08 11.08.2015.

Komentara ... nema. Uspjeh nasih nije dobro dosao .... Zalosno . Bravo Nane , ti si cudo !

Avatar Croatan
Croatan
13:25 11.08.2015.

Nane je čovjek i pol, neka se on samo brusi tamo u bijelom svijetu i onda neka preuzme našu reprezentaciju za koju godinu, kao već etablirano ime svjetskog nogometa.

ZE
zeljkoh99
14:10 11.08.2015.

Bravo za Slavena.Uzivao sam gledajuci.Zao mi je zbog nedobrog zavrsetka sezone u Turskoj.Steta.Stetno Slavene & Hammers!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije