Engleska liga

Bilićev novi debakl u Londonu! City natrpao mrežu West Hama

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.02.2017.
u 23:01

U 23. kolu engleske lige građani su u Londonu pobijedili čekićare sa 4:0. Strijelci za Manchester City bili su De Bruyne (17.), Silva (21.), Gabriel Jesus (39.) i Toure (66. - 11m)

Slaven Bilić dobio je novu lekciju od Pepa Guardiole. Nakon nedavnog poraza u FA kupu (0:5) Bilićev je West Ham još jednom kod kuće izgubio od Manchester Cityja.

U 23. kolu engleske lige građani su u Londonu pobijedili čekićare sa 4:0. Strijelci za Manchester City bili su De Bruyne (17.), Silva (21.), Gabriel Jesus (39.) i Toure (66. - 11m).

Ovo je treći West Hamov poraz ove sezone od Cityja, u prvom međusobnom dvoboju na Etihadu Pep je nadigrao Slavena sa 3:1.

- Bila je to preslika poraza 5:0 (op.a. u siječnju je City pobijedio West Ham u FA kupu). Kada gubite 3:0, teško je igrati, jer se bojite da nećete primiti još koji gol pa gubite samopouzdanje. Stvarno težak poraz, ali ovo ne smije utjecati na nas. Moramo dići glave, kao što smo nakon poraza u FA kupa. Sutra se okrećemo novoj utakmici, dobra smo momčad - rekao je Slaven Bilić. 

Manchester United još je jednom podbacio na svom Old Traffordu odigravši protiv davljenika Hulla samo 0:0.

Stoke i Everton su igrali 1:1. Domaće je u vodstvo doveo Peter Crouch (7.) svojim jubilarnim 100. pogotkom u ligi, a izjednačio je Seamus Coleman (39.).


Yaya Toure Goal HD - West Ham 0-4 Manchester... by Live1Goals

Rezultati by SofaScore

>>Liverpoolov napadač ostao godinu dana bez vozačke dozvole

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije