Na europskim terenima

Fiorentina u gostima pobijedila Pescaru, Monaco se u Kupu mučio protiv trećeligaša

Milan Badelj
Foto: Kiko Hurtado/UESyndication/PIXSELL
1/7
01.02.2017.
u 23:29

Milan Badelj je odigrao 84 minute za goste, Hrvoje Milić je ostao na klupi, a Nikola Kalinić nije bio u zapisniku

U zadnjem susretu 22. kola talijanske lige Fiorentina je pobijedila Pescaru u gostima sa 2:1 golom u petoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćini su poveli golom Gianluce Caprarija (15), a za Fiorentinu je izjednačio Cristian Tello (68). Tello se prometnuo u junaka susreta nakon što je u 95. minuti pogodio za pobjedu iz slobodnog udarca. 

Milan Badelj je odigrao 84 minute za goste, Hrvoje Milić je ostao na klupi, a Nikola Kalinić nije bio u zapisniku. 

Rezultati by SofaScore

Nogometaši Rome posljednji su polufinalisti talijanskog kupa.  Na Olimpijskom stadionu u Rimu u četvrtfinalu Roma je pobijedila drugoligaša Cesenu sa 2:1 (0:0) Tottijevim pogotkom iz jedanaesterca u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Roma je povela preko Džeke (68), a na 1:1 izjednačio je Garritano (73). 

Momčad iz Rima će u polufinalu igrati protiv gradskog rivala Lazija koji je u četvrtfinalu u utorak kao gost u Milanu svladao Inter sa 2:1, dok drugi polufinalni par čine Napoli i Juventus koji su prošloga tjedna izbacili Fiorentinu, odnosno Milan.

Vodeća momčad francuske lige Monaco tek je nakon produžetaka prošao trećeligaša Chamblya, dok su u šesnaestini finala Kupa ispali prvoligaši St. Etienne, Nancy i Caen. 

Monaco je bez hrvatskog vratara Danijela Subašića gostovao kod trećeligaša Chamblya i očekivao se lagan prolaz lidera lige koji je u 48. minuti vodio s 3:0. No, domaći sastav je napravio nevjerojatan preokret i zabio tri gola, dok je kod Monaca isključen branič Raggi. U dodatnome vremenu  su N'Doram i Glik doveli Monaco u vodstvo od 5:3, ali se ni tada trećeligaš nije predao te je u 111. minuti smanjio na 4-5 i čak imao šansu ua novi podvig.  

St. Etienne je ispao u produžetku od drugoligaša Auxerrea (0-3), a Caen, za koji je igrao Ivan Santini, od Angersa (1:3), dok je prvoligaš Guingamp morao igrati produžetke protiv trećeligaša Les Herbiersa (1-2). Trećeligaš CA Bastia bila je kobna za Nancy (2:0). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije