bez ‘spasitelja’

Bioenergetičar Bušelić neće biti uključen u stožer reprezentacije

\'21.09.2011., Split - Bioenergeticar Denis Buselic koji tretira mnoge sportase izmedu ostalog i nogometase i GNK-a Dinamo. Photo: Tino Juric/PIXSELL\'
Tino Juric/PIXSELL
12.05.2012.
u 11:47

Jedini kontakt Bušelića i reprezentacije bila je da su mu ponudili mogućnost da kupi ulaznice za EP!

Nema ništa od uključenja splitskog bioenergetičara Denisa Bušelića u stožer hrvatske reprezentacije. Sjećate ga se, to je onaj kojemu je Slaven Bilić, nakon sjajne igre u Turskoj, javno zahvalio na pomoći. Nije to bio uobičajen potez, rijetko kome se Bilić odmah nakon utakmice zahvaljivao, a da nije bio iz stožera ili momčadi. Bušelić je bio na raspolaganju kockastima, ali više nisu zainteresirani za njegove usluge.

- Nitko me nije zvao – rekao je Bušelić.

Dio reprezentativaca negativno je govorio o Bušeliću, Bilić mu je zahvalio i time otvorio raspravu je li im bioenergetičar zaista pomogao ili ne. No, stožeru se nije svidjelo što je Bušelić nakon Turske postao medijska zvijezda, zamjerili su mu pojavljivanje na TV-u i u tisku. Kao da bi i čuli za njega da nije bilo medija. Bušelićev rad otkrio je Večernji list, sjećate se one Dinamove partije protiv Reala u Maksimiru i njegova rada u vili Tina s igračima.

Na taj način Bilić je došao do Bušelića. Kasnije se pojavila priča da je za usluge splitskog bioenergetičara zainteresirana i Italija, ali ta informacija nije se pomaknula dalje od priče. No, tko zna, možda ga se izbornik Bilić sjeti za vrijeme Europskog prvenstva, pođu li stvari loše...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar madcap
madcap
12:28 12.05.2012.

Bioenergija? Bravo VL! Još malo pa očekujem da počnete propagirati i kreacionizam. Ostavite se nedokazanih hipoteza i likova koji zarađuju na nečemu ničim dokazanim i više nego upitnog postojanja, a o čemu ti isti imaju pojma točno koliko i vi. Prestanite se blamirati.

LE
lepiCane
13:29 12.05.2012.

Tako je! ovaj lik je obicni hohstapler koji je sam sebi placao oglase nakon utakmice s turskom! pa pola igraca nisu uopce htjeli razgovarat s njim(vjernici) tako da bi se dalo raspravljat o njegovoj pomoci! da je on ista vrijedio naravno da bi ga zvali! Yebote frajer plati novinaru koji ga onda jos i brani u clanku! Frajer je obicni \"Delboy\" koji je izmislio nekakav brend DB i sad prodaje maglu!

LE
lepiCane
13:31 12.05.2012.

Hahahah al ponudili su mu da kupi ulaznice! hahahaha a on se covjek ponadao da ce dobit koju džabe ulaznicu! a vidi ga na slici koda su mu sve lađe potonule! yebala ga bioenergija u dupe,sta sebe ne digne malolo izgleda kao da se ukenjo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije