Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio utakmicu

Bišćan: 'Astana će biti agresivna i moramo biti spremni. Komplikacije su zadnje što želimo'

Astana: Nogometaši i stručni stožer GNK Dinamo sletjeli u Kazahstan
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
01.08.2023.
u 17:00

"Nismo se u Zagrebu pripremali za umjetnu travu. Danas ću vidjeti kakav sastav možemo planirati. Ovisi kako se pojedinci osjećaju na toj podlozi", rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice Dinamo - Astana

Ove srijede u 16 sati Dinamo i Astana igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka. Dinamo je na krilima izvanrednog Luke Ivanušeca na Maksimiru izborio rezultat 4:0 i u uzvratu samo treba potvrditi svoj prolaz u iduću fazu natjecanja. Nakon što je momčad stigla na pripreme u Kazahstan, trener Igor Bišćan najavio je utakmicu.

"Nadam se da neće vremenska razlika puno utjecati na nas. Putovali smo dosta dobro, imali smo dobar let i dovoljno mjesta u avionu da nas sve to ne umori. Vidjet ćemo koliko će putovanje ostaviti traga. Vjerojatno će Astana morati riskirati i ne dozvoliti da umrtvimo utakmicu. Oni će biti agresivni i moramo biti spremni na to. Komplicirana utakmica je zadnje što želimo", rekao je Bišćan.

GALERIJA Dinamo uz ogromnu dominaciju razbio Astanu na krilima čudesnog Ivanušeca

Astana: Nogometaši i stručni stožer GNK Dinamo sletjeli u Kazahstan
1/8

Dotaknuo se i umjetnog terena na kojem će igrati. "Nismo se u Zagrebu pripremali za umjetnu travu. Procijenili smo da ne bismo previše dobili s tim, nego bismo samo nepotrebno utjecali na stanje naših igrača. Moramo se pomiriti s tim da se igra ozbiljna utakmica i biti fokusirani", kazao je pa zaključio:

VEZANI ČLANCI:

"Vjerujem da smo dovoljno pametni i lukavi da se znamo prilagoditi na uvjete i podloga ne bi trebala puno utjecati na našu izvedbu. Danas ću vidjeti kakav sastav možemo planirati. Ovisi kako se pojedinci osjećaju na toj podlozi. Nakon toga ćemo donijeti konačnu odluku."

VIDEO Igor Bišćan i Dinamo pronašli novo pojačanje. Dovode Argentinca od četiri milijuna eura?

Komentara 2

EJ
ejStef
22:47 01.08.2023.

Umrtviti utakmicu? Pa nije valjda da će krenuti tamo igrati bunker...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:54 01.08.2023.

Ajmo Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije